pic eventПредставителството на Европейската комисия в България и Постоянното представителство на Световната банка за България ви канят на дискусия на тема ”Приоритетни реформи за България и перспективи за растеж”. Събитието се организира в Канев Център, Конферентна зала 2, в петък – 4 декември от 10 часа, от Сдружение “Европейски пространства”, в партньорство с Русенски университет “Ангел Кънчев” и Информационен център ”Европа Директно” – Русе.

Събитието ще бъде открито от ръководителя на Представителството на ЕК г-н Огнян Златев и постоянния представител на Световната банка в България г-н Тони Томпсън. Основните акценти на събитието ще бъдат поставени върху икономическите препоръки на ЕК и СБ към България, възможностите за икономически растеж и реформите, необходими в тази посока.

На срещата са поканени представители на общинската администрация, на водещи предприятия и банки в региона, на академичната общност, както и студенти от висшите учебни заведения, които се интересуват от проблемите на икономическата политика.

Дискусията слага финал на програмата на тазгодишното издание на медийния фестивал Българската Европа 2015 #BGEUFest2015

ВХОД СВОБОДЕН!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

събитието във FACEBOOK